Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel

  • Verkoop rechtstreeks vanuit de fabriek
  • Mogelijkheid om productie te zien
  • De laagste prijs van de Benelux
  • Levertijd binnen 14 dagen
  • Geen aanbetaling, betalen bij aflevering
  • Gratis bezorging

Jasper Oudejans

Super service en vriendelijk geholpen. Binnen een week besteld en geleverd in Zeeland. Bedden zijn qua prijs kwaliteit erg goed, na veel bedden te hebben gezien / geprobeerd. Normaal vind je geen Nederlandse makelij en moet je dan maar afwachten wat je krijgt, of is het 2x zo duur.

Joke Renkema

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe boxspring…waar we ook heel blij mee zijn zijn de super lekkere hoofdkussens.Wij liggen heerlijk
Dank je wel Ilona voor je prima adviezen…prettig om bij jullie te kopen.
De aflevering was ook heel goed ..vrolijke vriendelijke bezorgers.
En de snelheid van de levering was buitengewoon.binnen 1 week .

Roos van den Berg

Heel tevreden! Nadat een andere verkoper tot twee keer toe niet kon leveren, heb ik mijn bed bij Groot Bedden besteld. Telefonisch te woord gestaan en geholpen bij het maken van een juiste keuze. Eerlijke communicatie; er werd meteen gezegd wat er voorlopig niet leverbaar was en wat er wel mogelijk was. Ik heb het bed na 6 dagen al zelf kunnen ophalen en het stond keurig ingepakt te wachten. Gemakkelijk te monteren, zeker nadat dat ons bij het ophalen werd uitgelegd door een medewerker. En het bed ligt heerlijk! Top!

René Ketelaar

Vriendelijke mensen, na een klein misverstand in het begin netjes en met kennis geholpen. Kans is groot dat wij hier binnenkort een compleet bed gaan bestellen. Er is veel mogelijk in de samenstelling. Een aanrader.

Laura Heeres

Nu bijna een week in ons nieuwe bed geslapen en we slapen allebei heerlijk!!! Erg vriendelijk personeel, goede uitleg en bezorging was ook Prima. Netjes een half uur van te voren gebeld dat ze eraan kwamen. Top!!!

Yvonne van Dijk

Mooie showroom, veel keuze, alles wordt goed uitgelegd, er wordt een offerte voor je gemaakt, heel vrijblijvend. Zoek je een nieuw bed, ga hier eens kijken, maak telefonisch een afspraak.
Het bed kon in twee weken geleverd worden, razend snel.
Inmiddels hebben wij t bed in huis en het is geweldig, een heerlijk extra lang bed van 2.10 cm, die vind je bijna nergens met een traagschuim topper! Gewoon geen lage rugpijn meer, fantastisch! Wij moesten t zelf naar boven brengen en in elkaar zetten, maar dat was een makkie! Ilona was de verkoopster, dikke pluim voor haar! Ze legde alles zeer goed uit en liet ons alles proberen!
Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan !!!

Melanie Oudt

Wat een fijne plek om een nieuw bed te kopen. Super vriendelijke medewerkers, keuze is top en lekker snel. Wie op zoek is naar goede service en kennis moet bij Groot Bedden zijn!!! Mega blij